BURGER

Classic Burger

100gr Pleskavicë, Cheddar Kaçkavall, Marullë, Domate,...

100ден

Proshut Burger

100gr pleskavicë, Cheddar kaçkavall, Proshut, Marullë,...

120ден

Chicken Burger

100gr pleskavicë pule, Cheddar kaçkavall, Marullë,...

100ден

Suxhuk Burger

Suxhuk shpije, Cheddar kaçkavall, Marullë, Domate,...

160ден

Chef Burger

100 gr Pleskavicë, Mish viçi i ferguar, Cheddar...

240ден

Tetova Burger

100 gr Pleskavicë. Suxhuk shpije, Cheddar kaçkavall,...

160ден

Big Babloku Burger

2x150gr pleskavicë, Cheddar kaçkavall, Proshut, Marullë,...

260ден

Chicken Babloku Burger

150 gr pleskavicë pule, cheddar kaçkavall, marullë,...

160ден

TOST

Tost me sallamë

Sallamë,Kaçkavall, Ajvar.

40ден

Tost me proshut

Proshut,Kaçkavall, Ajvar.

50ден

Tost me suxhuk

Suxhuk,Kaçkavall, Ajvar.

50ден

Atom tost

Suxhuk shpije, Proshut, Sallamë, Salçiçe, Kaçkavall, Vezë

140ден

Babloku tost

Mish viçi i fërguar, Kaçkavall.

140ден

Special Tost

Proshut, suxhuk shpije, Kaçkavall.

100ден

Nutela tost

Nutella, Fëstëk.

140ден

SANDWICH

Sandwich Pule

Stek pule, Kaçkavall, Marullë, Domate, Kastravec turshi,...

120ден

Turkish Sandwich

Suxhuk shpije, Sallamë, Salçiçe, Kaçkavall, Domate

140ден

Hotdog

Salçiçe, Kaçkavall, Domate, Marullë, Senf.

70ден

ËMBËLSIRA

Bakllavë turke

Me fëstëk dhe akullore.

120ден

Bakllavë turke

Me fëstëk.

100ден

Bakllavë

40ден

Blueberry

60ден

Kinder

60ден

Ferrero

60ден

Fruta Mali

60ден

Black Milka

60ден

Black Cherry

60ден