Diçka që mungonte në qytetin tonë

Destinacioni i duhur për adhuruesit e ushqimit të freskët,
të veçantë dhe të shëndetshëm.
Një shije me ndryshe është dhe slogani jonë.

history_layer_02-3
history_layer_02-2
history_layer_02-1

Free Delivery / Pickup

Krijimi ynë

Përbërësit cilësor

t1 (1)
01

BUKA

Susam dhe sos

t2 (1)
02

MISHËRAT

Mish viçi i bluar, mish viçi i fërguar, step pule, suxhuk shpije, proshut, sallamë, salçiçe

t3
03

KAÇKAVALL

Cheddar kaçkavall

t4
04

ZARZAVATE

Marullë, Domate, Sallatë turshi

t5
05

PATATE TË SKUQURA

Patate dhe erëza

Komente

Çka thuan klientët për ne

Shija vjen e para

Çdo muaj, mijëra klient shijojnë shijet tona.

Çdo muaj, mijëra klient shijojnë shijet tona.

Eksperienë e të ushqyerit

Çdo muaj, mijëra klient shijojnë shijet tona.